Mannen Klinieken

Botox voor mannen, heel gewoon

Geplaatst op

Ook de man is vandaag de dag een ijdeltuit. Niet dat het ooit anders was, maar nu is hij er meer open over. De discussie in de verschillende media is daar misschien de oorzaak van. Botox of andere cosmetische behandelingen riepen in het verleden vaak een discussie op. Vragen als:  wat gebeurd er met onze cultuur en de kijk op de mens wanneer de zogenaamde perfectie de maatstaf gaat worden over hoe we er met z’n allen uit moeten zien? kwamen vaak over het voetlicht. Ook was er een focus op de excessen in de cosmetische industrie. We herinneren ons allemaal de strakgetrokken gezichten en Donald Duck-lippen van “beroemdheden” bij wie een cosmetische behandeling fout was gegaan.

Tegenwoordig ligt het allemaal een stuk genuanceerder, ook omdat de behandelingen gericht zijn op een verfrissing van het uiterlijk en de natuurlijke looks van patiënten meer als uitgangspunt nemen. Toch is er nog steeds veel aandacht voor beroemdheden die iets laten doen op cosmetisch gebied, maar het is wel allemaal een stuk normaler geworden. Ook Jan Modaal kan voor een behandeling terecht bij een cosmetische kliniek. Botox Amsterdam geeft je graag de juiste informatie over een behandeling met Botox.

Wat is Botox?

Botox is een toxine die gemaakt wordt door algen. Het is een natuurlijke stof die er voor zorgt dat de spieren onder de huid, bijvoorbeeld de mimiekspieren in het gezicht, minder actief worden en de huid minder sterk bewegen. Op deze manier kan de bovenliggende huid tot rust komen en zullen rimpels vervagen of verdwijnen. Na een aantal maanden, ongeveer zes zullen de effecten van Botox sterk verminderd zijn, omdat het lichaam deze toxine afbreekt. Je moet om de resultaten op peil te houden de behandelingen blijven herhalen.

Wat zijn de voordelen?

Botox heeft verschillende voordelen waarmee diverse zaken behandeld kunnen worden:

  • Migraine door spierspanning
  • Knarsetanden
  • Overmatige transpiratie
  • Ouderdomsverschijnselen als rimpels.

In feite worden veel van deze problemen veroorzaakt door spierspanning. Dat kan met Botox worden verminderd of verholpen.

Waarom mannen Botox willen?

Mannen zijn gewoon net zo ijdel als vrouwen en ze willen ook graag jonger ogen dan ze zijn. Ook de oudere man wil een frisse uitstraling. Het gaat er niet om dat ze eruit zien als een twintigjarige, maar dat ze fris ogen en opgewekt. Het verschil tussen fris of niet, zit soms echt in de details. Natuurlijk kun je ook kiezen voor meer ingrijpende maatregelen, zoals een facelift, maar dan zie je er direct 10 a 15 jaar jonger uit.

Meer ontdekken?

Stralen als een Hollywoodster? Wat zijn injectables? Het zijn slechts enkele van de onderwerpen die je op onze site tegen kunt komen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden