Mannen Klinieken

Wat zijn injectables en wat heb ik eraan?

Geplaatst op

De meeste mensen vinden het niet zo heel leuk om ouder te worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel dingen die je kunt doen om weer een stralende en jonge look te hebben. We vinden de hoop op de eeuwige jeugd niet meer in een mythische fontein van water, maar eerder een van Botox en fillers. Dit is een fontein die ook nooit opdroogt, want veel mensen zijn fan van deze injectables. In deze blog zetten we de behandelingen uiteen.

Botox

Botox is in een relatief korte tijd erg populair geworden. Zo eind jaren negentig hoorden we er geruchten over en in de jaren daarna zagen we veel voorbeelden van verkeerd gebruik. Kun je je die cyborgachtige gezichten nog herinneren? Tegenwoordig zijn de behandelplannen een stuk zorgvuldiger. In het gesprek tussen de cosmetisch arts en de patiënt wordt er besproken welke realistische resultaten er verwacht mogen worden van een behandeling. Botox vermindert de activiteit van de spier en zorgt dat de huid die hierboven ligt tot rust kan komen. Vooral de gelaatsspieren zijn een gebied waar Botox veel wordt toegepast.

Fillers

Een populaire injectable is de filler. Met fillers is het eenvoudig om weer volume te geven aan een gezicht, wat de patiënt dus jonger doet lijken dan deze in werkelijkheid is. Ook zijn deze fillers een schitterende manier om bijvoorbeeld de lippen van iemand voller te laten lijken. Volle lippen is een schoonheidsideaal en daarom is het ook niet gek dat veel jongeren hun lippen laten injecteren met fillers. Enige tijd geleden waren fillers nog permanent te laten zetten, maar dit is nu verboden. In combinatie met Botox zijn er met fillers uitstekende resultaten te behalen. Zowel fillers als Botox worden door het lichaam naar enige maanden afgebroken.

Kies zorgvuldig

Als je een behandeling wilt laten doen, dan is het goed om zorgvuldig je specialist uit te zoeken. Ga altijd voor een gerenommeerde kliniek. Zij hebben de kennis en kunde in huis om de behandelingen goed uit te voeren en met je mee te denken als het gaat om het bereiken van een natuurlijk ogende look. Er zijn ook op het terrein van de cosmetische behandelingen een aantal prijsvechters actief, maar we raden je af om met hen in zee te gaan. Misschien zijn ze net even iets goedkoper, een verkeerde behandeling kan je duur komen te staan.

Conclusie

Injectable zijn behandelmethodes waarmee uitstekende resultaten behaald kunnen worden. Je moet echter wel goed geïnformeerd aan zoiets beginnen, want het blijven behandelingen aan je gezicht. Als je verwachtingen realistisch zijn, zullen de behandelingen je verwachtingen wellicht overtreffen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden