Mannen Klinieken

Stralen als een Hollywoodster: met Botox bereikbaar voor je!

Geplaatst op

De tijd dat de man niet om zijn uiterlijk gaaf is voorbij… of was dit eigenlijk altijd een beetje een fabeltje? Sinds jaar en dag kijken mannen en vrouwen naar Hollywoodsterren. The silver screen is al meer dan honderd jaar een fascinerende kunstvorm. De mannen en vrouwen die in de films spelen hebben in Amerika door de jaren heen een iconische gekregen. Veel onderzoekers denken dat het komt omdat Amerika geen koningshuis heeft. De filmsterren en artiesten vullen deze symbolische leegte op. In deze blog laten hoe ook jij met Botox kunt stralen als een ster. Botox Amsterdam helpt je graag met een gedegen behandeling op maat.

Botox resultaten

Met Botox is het mogelijk om uitstekende resultaten te halen op het gebied van beauty. Een huid die vermoeid is en rimpels heeft, wordt door Botox weer stralend. De werking van Botox is krachtig en wanneer toegepast door een specialist, volkomen veilig. De resultaten met Botox zijn een aantal maanden te zien en zullen daarna verminderen. Het is daarom belangrijk dat een Botox behandeling herhaald wordt.

Hoe werkt Botox?

Het is een bekend fenomeen in de cosmetische industrie, maar er bestaat toch nog de nodige onduidelijkheid over. Want hoe werkt Botox nu eigenlijk? Eigenlijk is het heel eenvoudig. De spieren onder de huid van je gezicht doen de hele dag hun werk. Je fronst of lacht en je mimiekspieren zijn hier voor verantwoordelijk. Wanneer je ouder wordt, zul je sneller rimpels in je huid krijgen, want je huid herstelt zich minder snel. Een behandeling met Botox zorgt ervoor dat de spieren onder de huid minder actief worden, zodat de huid de tijd krijgt om te herstellen. Een expert bepaalt hoeveel Botox er nodig is, want je moet deze mimiekspieren nog wel op een natuurlijke manier kunnen gebruiken.

Hoe lang duurt een Botoxbehandeling?

Juist de snelle en vrijwel pijnloze behandeling maakt Botox mede populair. Een behandeling duurt ongeveer 10 minuten en het werkt binnen 2 tot 3 dagen. Je moet wel even geduld hebben, want na 2 weken zie je wat het eindresultaat van de behandeling is. Na zo’n 3 a 6 maanden is het tijd om een nieuwe Botoxbehandeling te ondergaan, want dan zijn de effecten aan het verminderen. Je moet het dus op peil houden. Voordat je een behandeling krijgt, ontvang je eerst een consult. Dit duurt zo’n 30 minuten.

Stralen als vroeger

Natuurlijk is het hele verhaal over de Hollywoodsterren een beetje over de top, daar hoef je geen Botox voor te nemen, omdat veel sterren dit ook niet gebruiken. En bovendien, Botox gebruik je om weer te stralen als vroeger. Het gaat er bij een Botox behandeling altijd om, dat je een realistische verwachting hebt. Samen met de Botox expert ga je een behandelplan opstellen zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten. Dan zul je niet snel teleurgesteld zijn, want de resultaten die met Botox behaald kunnen worden zijn geweldig.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden