Mannen Klinieken

Welk interieurtype ben jij?

Geplaatst op

Waag jij je op de markt of breng je binnenkort voor het eerst je date naar huis? Alsof de dating scene niet al lastig genoeg is. Vrouwen stoppen niet met inspecteren nadat ze je een paar keer ontmoet hebben. Iedere fractie van jouw wereld wordt meegenomen in de overweging: is dit een geschikte partner voor mij? We leggen de meest voorkomende interieurtypes voor je uit. Kijk waar jij jezelf in kunt vinden en hopelijk heb je iets aan onze bijbehorende tips! 

De bachelor pad 

Dit is een interieurstijl die je niet over het hoofd kunt zien. Jouw woning straalt een en al mannelijkheid uit. Het moge duidelijk zijn dat er geen vrouwelijke touch aan te pas is gekomen. De bachelor pad bestaat uit minimalisme en in het oog springende gadgets. Denk aan een strakke zwartlederen hoekbank, een gietvloer en de nieuwste audio- en lichtinstallatie, die vanaf je smartphone bediend kan worden. 

Onze tip: don’t over-do it. Breng jij voor het eerst jouw date naar huis, voorkom dan dat de sfeer iets te veel gezet wordt (kaarsjes, jazzmuziek én de champagneglazen staan al klaar). Dit wekt de verkeerde intenties op. 

De alternatieve loftbewoner 

Jij woont in een voormalige fabriek, kerk of loods. Helemaal goed, want bij de meeste vrouwen zal dit een goede indruk achterlaten. Jij laat zien dat je anders bent! En ieder zal je vragen hoe je aan deze prachtige woning bent gekomen. Er kan dus niet heel veel misgaan wanneer jij jouw eerste date naar huis brengt. 

Onze tip: ben je heel enthousiast over jouw date? Zorg er dan wel voor dat jouw coole woning ook huiselijk aanvoelt. Dus geen date in een fabriekshal. Zorg voor een aangenaam klimaat en een gezellige hoek waar jullie kunnen dineren. 

De boekenhandelaar 

Dit interieurtype bevindt zich bij voorkeur in een karakteristiek pand, zoals een herenwoning, een boerderij of een woonboot. De boekenhandelaar heeft altijd wel een wand of een boekenkast vol met zijn favoriete boeken. En we geven hem geen ongelijk, want boeken horen in ieder interieur thuis. Een ander kenmerk is dat het er ietwat rommelig of slordig kan zijn. 

Onze tip: komt waarschijnlijk niet uit de lucht vallen, maar zorg dat jouw woning netjes is voor jouw date. Een beetje rommeligheid zorgt ook voor een knusse omgeving, maar er zal waarschijnlijk geen vrouw zijn die je complimenteert op je slordigheid. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden