Mannen Klinieken

Wat je moet weten over lipvergrotingen

Geplaatst op

Twijfel je over een lipvergroting? Je leest hier alles wat je over lipvergrotingen moet weten. Wellicht trekt het je over de streep om er toch voor te gaan. Veel vrouwen voelen zich vrouwelijker met volle lippen; het geeft je een verleidelijkere uitstraling. Dat is dan ook de reden dat veel vrouwen daarvoor kiezen. Hieronder een paar tips en feiten over lipvergrotingen.

Let op: het is niet permanent

Het effect van een lipvergroting is niet permanent. Je zult regelmatig de vergroting moeten laten uitvoeren om blijvend van het resultaat te kunnen genieten. In Nederland is het namelijk verboden om permanente fillers te gebruiken, omdat dit tot verschijnselen kan lijden en blijvende complicaties kan veroorzaken. Daarom worden er vullingen gebruikt die niet permanent meegaan, waardoor je dus regelmatig terug moet komen als je hetzelfde resultaat wilt behouden.

Geen downtime

Na een lipvergroting is er vrijwel geen hersteltijd; je zou het bij wijze van spreken in je pauze op het werk kunnen doen. Er bestaat een kans op zwelling en bloeduitstortingen, al is die kans heel klein en verschilt dat per persoon. Een van de grote pluspunten aan een lipvergroting is dus dat er geen downtime is. Eventuele verschijnselen verdwijnen vanzelf na enkele dagen.

Zoek de juiste arts

Niet alle artsen gebruiken hetzelfde middel voor een lipvergroting. We raden je aan om te gaan voor een arts die gecertificeerd is en die gebruikmaakt van tijdelijke fillers die gebaseerd zijn op hyaluronzuur. Dit is een stof die lichaamseigen is, waardoor de kans op complicaties zeer klein is. Dit is dus een veilige keuze. Pas daarnaast ook op voor behandelingen die je via een deal-website, zoals Groupon, krijgt. Zoals vaak geldt ook hier ‘Goedkoop is duurkoop’.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden