Mannen Klinieken

Wat is laserontharing en wat zijn de voordelen ervan?

Geplaatst op

In deze blog kom je alles te weten over laserontharing en gaan we je overtuigen om deze behandeling te doen. Dit wordt opgeschreven door middel van een overzichtelijk lijstje. Daarin staan verschillende en simpele voordelen van deze behandeling.

Wat houdt laserontharing precies in?

Bij laserontharing gaan we twintig jaar terug in de tijd. Dit proces werd voor het eerst gedaan rond de jaren negentig. Vroeger en ook nu wordt het proces op dezelfde manier uitgevoerd.

Tijdens het proces worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserimpulsen. En dat kan op elk plekje waar een haar zit, weg worden gehaald.

Wat zijn de voordelen van laserontharing?

Wanneer je de haartjes laat weghalen, zijn er een aantal duidelijke en soms onzichtbare voordelen te zien. Die lichten we hieronder even toe.

-Op de plekken waar je de haargroei laat verminderen, hoef je op die plekken je niet meer te harsen of te scheren. De meerderheid heeft een grotere kans op een mindere geïrriteerde huid.

-Nog een voordeel is, is dat de heel blijft, bij de plekjes waar jij je aan hebt laten behandelen. Op deze manier wordt de structuur van je huid veel gladder. 

Kortom, er zijn genoeg voordelen die je ervan te overtuigen om laserontharing eens een keer te proberen.

Wat zijn de nadelen van laserontharing?

Naast het leuke deel van deze behandeling, zit er ook een wat minder leuke kant. 

Wij lichten de meest voorkomende bijwerkingen toe, die mensen krijgen. Maar let op, de bijwerkingen en de tijd wanneer het probleem over is, zijn per persoon weer anders.

-In het begin zal je huid er nogal rood en geïrriteerd uit zien. Dat zal dan voor een tijdje nog even jeuken. Maar als het langer duurt dan een week, dan weet je zeker dat je een allergie hebt opgebouwd. Nou, daar gaat je huid.

-Ook kunnen er korstjes ontstaan. Krab deze niet kapot, want dan gaat je huid compleet veranderen en ziet er dan onverzorgd uit.  

Eén belangrijk advies over laserontharing

Laat nooit, maar ook nooit, je ogen ontharen. De kans is namelijk extra groot dat het misgaat. Bijvoorbeeld dat je levenslang met een oogletsel of blindheid je kan gaan rondlopen. Je ziet het waarschijnlijk al voor je. Dat is en geeft een niet zo’n heel fijn gevoel. 

Aan elke behandeling zitten er wel voor- en nadelen aangeplakt. Wordt je er geïrriteerd door dat al die haren op rare plekken zitten. Hierbij moet je denken aan plekken als benen, armen, oksels of andere plekjes. Wij hebben wij de ideale oplossing voor jou. Check de website en maak meteen een afspraak. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden