Mannen Klinieken

“Vrouwelijke hobby’s” voor mannen

Geplaatst op

Als je aan hobby’s voor mannen denkt, denk je al snel aan bier brouwen, aan de motor knutselen of gewichtheffen. Wanneer je als man een ander “type” hobby probeert, krijg je dat al snel te horen van je maten. Dat is zonde, want als je hier naar luistert, dan weerhoudt je jezelf van een leuke hobby, waar je wellicht uren of jaren van zal genieten. Daarom gaan we het in deze blog hebben over hobby’s, die vaak als vrouwelijk worden omschreven, maar die eigenlijk juist hartstikke interessant zijn. 

Salsa dansen

Dansen in Nederland is niet heel erg macho. Waar het in Latijnse landen als sexy en sterk wordt gezien, vinden de meeste mannen hier dat het voor vrouwen is. Dat is doodzonde, want een dans, zoals salsa dansen, is juist erg lastig om uit te voeren en goed voor het lichaam. Salsa dansen doe je vrijwel altijd met een partner. Het is een intieme dans, met veel beweging en ritme. We raden aan om dit met je vriendin te doen.

Koken

In traditionele zin, hoort de man niet echt in de keuken plaats. Natuurlijk gaat dat nu niet meer op, maar vroeger werd echt gedacht: de man brengt het vlees op tafel, de vrouw maakt het klaar. Koken is echter een ontzettend leuke bezigheid, als je er een beetje goed in wordt. Wie houdt er nou niet van lekker eten? Wat zou het fijn zijn, als je zelf de lekkerste gerechten kunt maken. Dat je zelf op zoek gaat naar die perfecte smaakcombinatie. Koken is iets anders dan barbecueën. Barbecueën is het bereiden van vlees, wat ook een kunst kan zijn, terwijl je met koken alles combineert. 

Muziek maken

Als je een instrument leert spelen, ben je in principe nooit uitgeleerd. Daarom is het bespelen van een instrument een hobby voor het leven. Toch zonde, dat er vaak wordt gedacht dat het spelen van muziek niet zo stoer is. Deze “vrouwelijke” hobby, leent zich perfect tegen verveling. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden