Mannen Klinieken

Tips wanneer je een definitieve ontharing ondergaat

Geplaatst op

Heeft u geen zin meer om wekelijks te scheren, harsen of te epileren? Ga dan voor een definitieve ontharing. Een definitieve ontharing een pijnloze en permanente ontharingsmethode. Een definitieve ontharing wordt uitgevoerd door een huid- en schoonheidsspecialist en lichaamsdelen die vaak worden behandeld zijn het gezicht, de benen, de oksels, de rug en de bikinilijn.

Tips bij definitief ontharen

We hebben enkele tips voor je op een rij gezet wanneer je kiest voor een behandeling met laser voor het permanent ontharen. Lees deze tips zeker door voordat je de behandeling ondergaat. Het zorgt ervoor dat het effect van de behandeling zo goed mogelijk is.

Niet waxen of epileren

Vóór een behandeling mag je je niet waxen of epileren. De laser die gebruikt wordt voor het definitief ontharen gaat namelijk naar de follikel onder de huid, die door de laser wordt uitgeschakeld. Door te waxen of te epileren, verwijder je haar aan de wortel. Daardoor kan de laser zijn werk niet goed doen. Scheren is wel toegestaan en ook aan te raden, omdat het definitief ontharen dan een stuk makkelijker wordt.

Gebruik geen groeimiddelen

Gebruik geen groeimiddelen om uw haargroei op uw hoofd te verbeteren. Deze supplementen of vitamines hebben ook invloed op het haar elders op je lichaam. Wacht daarom een tijdje na een behandeling mocht je weer willen beginnen met groeimiddelen voor je hoofdhaar.

Wees geduldig

Onthoud dat een laserbehandeling niet in één keer al het gewenste resultaat oplevert. Je zult vaker terug moeten keren voor een behandeling, meestal een paar maanden lang, om duidelijke resultaten te zien. Geef niet op na een paar behandelingen, maar blijf doorgaan tot je het gewenste resultaat hebt. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, verschilt van persoon tot persoon. De schoonheidsspecialist die de behandeling uitvoert kan je hier het beste over adviseren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden