Mannen Klinieken

Tips voor mannen die beginnen met het dragen van sieraden

Geplaatst op

Sieraden worden vaker en opzichtiger gedragen door vrouwen. Het lijkt tegenwoordig een taboe wanneer mannen experimenteren met sieraden. Kettingen, oorbellen, armbanden, horloges etc. worden gedragen om signalen af te geven over wie je bent. Sieraden zeggen wat over jou en jouw voorkeuren. Dit is dus ook iets waar mannen mee kunnen experimenteren. Dus ben jij een man en wil je beginnen met het dragen van sieraden? Dan is deze blog iets voor jou.

Houd het simpel

Als je twijfelt, houd het simpel. Begin met een klassiek zilverkleurig horloge met leren band. Als je regelmatig een horloge draagt en je het je kunt veroorloven, overweeg dan ook een sportiever duikhorloge met een roestvrijstalen band. Vervolgens ga je verder met stropdas accessoires en manchetknopen. Als je je eenmaal op je gemak voelt bij het dragen van deze algemeen geaccepteerde stukken, kan je beginnen met het dragen van andere sieraden zoals kettingen of oorbellen. Bekijk diverse sieraden en bedelen op Bedel.Shop. Doe vooral waar jij je fijn bij voelt. Als jij je zelfverzekerd voelt wanneer je de sieraden draagt, zal dit ook zo overkomen bij de mensen om je heen. Bouw het rustig op tot jij je er comfortabel bij voelt. 

Begrijp de symboliek

Sieraden hebben betekenis, daar kun je niet omheen. Om de zaak nog ingewikkelder te maken, kunnen mensen de betekenis van hetzelfde sieraad heel verschillend interpreteren. Voor sommigen staan sierringen symbool voor succes en rijkdom, voor anderen zijn ze een teken van verbondenheid met de georganiseerde misdaad.  

Dit betekent dat een man voorzichtig moet zijn met het dragen van juwelen die buiten de norm vallen. Het is gemakkelijk om opzichtig te lijken als je begint met het opnemen van onopvallende sieraden in je dagelijkse outfit. Ondanks dat, kunnen sieraden een nuttig beetje kleur en stijl aan een outfit toevoegen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden