Mannen Klinieken

Mannen weten de weg naar de plastisch chirurg steeds beter te vinden

Geplaatst op

De mannen hebben misschien de vrouwen nog lang niet ingehaald, maar van alle plastische chirurgie gebruikers is op dit moment nog minder dan een kwart een man. Dat is een stijging in vergelijking met een aantal jaar geleden. Vooral buikwandcorrectie, neuscorrectie, ooglift en facelifts scoren goed bij de mannen. Vergeet dus de hipster, de Tarzan, de spierbundel en alle andere typen mannen waarover de vrouwenbladen schrijven. De nieuwe man is gewoon een man met cosmetische behandelingen.

Buikwandcorrectie behandeling

Door verslapping en uitrekking van de buikspieren in combinatie met overgewicht kan de wervelkolom verkeerd worden belast. Dit kan ook op den duur rugklachten geven. Ook een vorm van verslapping zoals een uitpuilende onderbuik of gerimpelde onderbuikhuid kan een reden zijn bij een buikwandcorrectie. De correctie bestaat uit het wegnemen van overtollig huid- en vetweefsel.

Ooglidcorrectie behandeling

Ooglidcorrectie is een procedure waarbij de overtollige huid van je oogleden door de chirurg wordt verwijderd. Hangende oogleden kunnen niet alleen je zicht belemmeren, maar ze kunnen je er ook vermoeid of verouderd uit laten zien. Ooglidcorrecties hebben twee vormen. Een correctie voor het bovenooglid en een onderooglidcorrectie. Soms wordt er ook een combinatie gemaakt van boven en onder. Een ooglidcorrectie kan je weer een frisse en jeugdige aanblik geven. Ooglidcorrecties zijn op dit moment ook een van de populairste correcties onder de mannen.

Facelift behandeling

Als mensen ouder worden kan de elasticiteit van de huid afnemen en de huid van je gezicht verslappen. Je huidtype en leeftijd spelen een belangrijke rol. Een facelift kan de gladheid en de contouren zodanig herstellen dat je er jonger uitziet. Voor een facelift bestaan er meerdere technieken. Zo heb je een MACS-lift, S-lift en Eric Auclair lift. De specialisten bekijken meestal met een vooraf geplande afspraak of de facelift ├╝berhaupt mogelijk is met de huidtype en welke technieken er gebuikt moeten worden om resultaat te zien.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden