Mannen Klinieken

Laserkliniek voor mannen

Geplaatst op

Als je last hebt van onevenredige of ongewenste haargroei op lichaamsdelen en je wilt er graag vanaf, dan is het mogelijk om een kliniek te bezoeken en de verschillende delen van het lichaam te ontharen met behulp van een laser. Laser Kliniek Den Haag helpt je graag verder. Kijk even met ons mee naar de verschillende voordelen van het ondergaan van een laserbehandeling.

Laserbehandeling voor mannen 

Het is erg prettig dat er verschillende mogelijkheden bestaan om van ongewenste haargroei af te komen. Misschien is het wel het geval dat je heel veel haren op je schouders hebt waar je eigenlijk vanaf wilt, omdat je het niet zo mooi vindt. Het scheren van dergelijk haar kan natuurlijk een hele uitdaging zijn omdat je er niet goed bij kunt. Dan is een laserbehandeling een perfecte optie om van deze ongewenste haren af te komen. Het mooie is dat de haren niet weer terugkomen zodat je ook nooit meer hoeft te scheren.

Waxen van lichaamsdelen 

Natuurlijk is het ook mogelijk om ontharingstechnieken te gebruiken die geen permanente resultaten hebben. Denk bijvoorbeeld aan het zogenaamde waxen. Een medewerker van de schoonheidskliniek brengt dan een waxgoedje aan op een bepaald deel van het lichaam, waar het haar zich bevindt, doet er een strip op en op deze manier ontstaat er een hechting tussen het haar en de strip, waardoor het haar met een ruk heel snel van het lichaam verwijderd kan worden. Hoe sneller je deze handeling uitvoert, hoe beter dat voelt.

Andere toepassingen van een laser in de kliniek

Om nog even terug te komen op de lezer, deze is ook op een andere manier te gebruiken. Het gaat dan wel op een andere laser als bij het ontharen. Bij cosmetische klinieken is het ook mogelijk om tatoeages te laten verwijderen waar je vanaf wilt. Dus als jij als man een tatoeage wilt laten verwijderen, bijvoorbeeld de naam van een ex-vriendin, dan is het goed mogelijk het te laten doen met een laser. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig om de tatoeage volledig te verwijderen. Een alternatief is natuurlijk een tatoeage er overheen te laten zetten. Misschien niet de naam van je huidige vriendin, maar gewoon iets neutraals. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden