Mannen Klinieken

Fillers: de kosten en behandeling

Geplaatst op

Met fillers creeer je in het gezicht weer een jeugdige uitstraling zonder wallen, groeven en rimpels. Ze worden gebruikt voor op het opvullen van volumeverlies op bepaalde plaatsen in het gezicht. Daarnaast zijn fillers ook geschikt om lippen steviger of groter te maken en gezichtscontouren te verbeteren. Alleen hoe worden de fillers aangebracht? En wat zijn de kosten van een fillers behandeling?

Behandeling van fillers

Voor de behandeling is er altijd sprake van een vrijblijvend gesprek met de specialisten van een cosmetische kliniek. Zij kijken tijdens dit consult naar alle delen van uw gezicht die van invloed zijn op de gezichtsuitstraling.

Tijdens de behandeling wordt de filler met een dun naaldje in de huid aangebracht. Dit is zo goed als pijnloos, aangezien de gel die ingespoten wordt een verdovende stof bevat. De tijdsduur van de filler behandeling hangt af van verschillende factoren. Zo bepalen onder meer ook de duur van het voorgesprek en nagesprek hoe lang de behandeling in totaal duurt. Een cosmetische kliniek vindt het belangrijk dat ze goed de tijd nemen voor iedere patiënt.

Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Door de fillers zie je op de behandelde plaatsen meer volume in het gezicht en voelt de huid op die plekken ook gladder.

Kosten van fillers

Het aanbrengen van fillers is maatwerk. Bij behandelingen worden er verschillende soorten en hoeveelheden fillers gebruikt. Om deze reden is het goed mogelijk dat de behandeling van fillers per cliënt anders is. Hieronder zie je een indicatie van de prijzen voor de verschillende soorten filler behandelingen.

Type filler behandeling Prijs
Filler behandeling met Juvéderm® Volift € 500,-
Filler behandeling met Juvéderm® Volbella € 500,-
Filler behandeling met Juvéderm® Volift € 500,-
Filler behandeling met Juvéderm® Voluma € 500,-
Filler behandeling met Sculptra® (5 ml) € 600,-

 

Fillers specialist

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling? Neem dan contact op met een gespecialiseerde kliniek. Hier werken specialisten die veel ervaring hebben met het aanbrengen van fillers en precies weten met welke behandeling je de perfecte uitstraling krijgt in je gezicht.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden