Mannen Klinieken

5 dating tips voor mannen op middelbare leeftijd

Geplaatst op

Niemand is te oud om te daten. En ook als je niet meer 30 bent, wil je nog genieten van een leuk avondje of dagje uit met iemand. Maar met de jaren verandert ook de datingscene. En dus vereist een romantische date nu een andere aanpak. Het internet staat bomvol datingtips, voor zowel mannen als vrouwen. Wij hebben de beste tips voor mannen op middelbare leeftijd voor je verzameld.

1. Gooi het over een andere boeg

Je bent dan misschien niet meer de jongste, maar dat betekent niet dat je geen nieuwe dingen kunt proberen! De datingscene is door de jaren heen steeds meer verschoven naar de digitale wereld. Dat is in eerste instantie misschien spannend: je ziet en hoort elkaar niet direct. Maar dat maakt het ook wel weer heel opwindend! Wie weet vind je net die klik waar je naar op zoek was. Dus begin met surfen en er gaat gegarandeerd een wereld voor je open.

2. Zet je date centraal

En heb je nou een leuke date gevonden, geef haar dan alle aandacht die ze verdient. Houd rekening met wie zij is en waar zij staat in het leven. Heeft jouw date bijvoorbeeld ongeveer dezelfde leeftijd als jijzelf? Bedenk dan dat ook zij veel levenservaring heeft en je je dus niet als de oudere en wijzere hoeft op te stellen. Maar ook de wat jongere vrouwen hoef je zeker niet te onderschatten. Tijden veranderen en je zult zien dat je veel van elkaar kunt leren!

3. Wees geen sugar daddy

Sommige vrouwen zoeken een man die hun lekker kan verwennen en alles voor ze betaalt. Tenminste, dat is het klassieke beeld van de ‘golddigger’ waar met name mannen op middelbare leeftijd aan ten prooi vallen. Maar dit is zo ongelooflijk achterhaald: totaal niet meer van deze tijd. Respecteer je date en laat haar in haar waarde. Je kunt je best opstellen als een gentleman, maar wees geen sugar daddy!

4. Gedraag je naar je leeftijd

Misschien denk je nog wel eens terug aan de tijd van avonden in de kroeg of discotheek, dansend op de bar en shotjes achteroverslaand. Die tijd hoeft niet helemáál voorbij te zijn natuurlijk, maar voor een romantische date kies je liever een restaurant of bar met de juiste sfeer voor jullie avondje uit. En mocht nu blijken dat zij juist wel into karaoke en tequila is: go for it met een tweede date!

5. If all else fails…

Denk je bij de eerste van deze tips nu al: hoe ga ik dit in godsnaam doen? Of is een romantische date voor een duurzame relatie helemaal niet waar jij naar op zoek bent? Dan zijn er nog altijd de ‘andere’ datingsites waar je kunt rondneuzen, als je begrijpt wat we bedoelen. Als je je gewoon weer even op en topman wilt voelen zonder al te veel binding, bekijk dan vooral de mogelijkheden van sexdates voor mannen en vrouwen. Nobody’s judging you!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden