Mannen Klinieken

3 Behandelingen die je cosmetische tandarts voor je kan uitvoeren

Geplaatst op

Als je je zorgen maakt over je uiterlijk vanwege je tanden, dan heb je misschien een cosmetische tandarts nodig om je daarbij te helpen. Een cosmetische tandarts is verantwoordelijk voor het verbeteren van de gezichtskenmerken van een persoon door zich te richten op de tandheelkundige eigenschappen van die persoon.  Een cosmetische tandarts biedt verschillende soorten behandelingen aan. Hier zijn er een paar.

Facings

Facings zijn kunsttandversterkers. Ze zijn gemaakt van porselein om het natuurlijke uiterlijk van de tanden na te bootsen. Ze zijn ook zeer dun, zodat ze de tanden kunnen passen zonder dat ze uitpuilen. Een facing is eigenlijk ontworpen om te worden geplaatst over een beschadigde of afgebrokkelde tand. Ze kunnen ook worden aangepast aan de tint van je natuurlijke tanden. Zodra ze zijn geplaatst, controleer dan hun kleur. Als je niet tevreden bent, vraag dan je arts om de kleur te verbeteren voordat ze worden vastgekleefd.

Tanden bleken

Tanden bleken is erg populair onder acteurs en actrices. Omdat deze mensen geacht worden er schitterend uit te zien voor het publiek, doen ze hun best om er onberispelijk uit te zien. Ze gaan naar een cosmetische tandarts om hun tanden te laten bleken. Hoewel er veel beschikbare tanden bleken producten beschikbaar zijn in de markt, is het product en de methode die wordt gebruikt door een tandarts nog steeds de meest betrouwbare en effectieve optie. Als je een tandbleekbehandeling hebt ondergaan, moet je afzien van het eten van voedsel dat je tanden kan verkleuren. Je mag niet ook iets eten of drinken dat extreem warm of koud is.

Kronen

Een kroon is een kunsttand die speciaal is gemaakt om eruit te zien als een normale tand. Het wordt over een andere tand geplaatst om een mooier gebit te creëren. Voordat deze kroon wordt geplaatst, wordt de tand zodanig hervormd dat de kroon er perfect op past. De kroon wordt ook beoordeeld om ervoor te zorgen dat de patiënt zich niet ongemakkelijk voelt als hij eenmaal geplaatst is. De kroon wordt ook stevig ingebracht om hem permanent vast te zetten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden